Algblomning med giftiga cyanobakterier

Prover som tagits i Baggsundet i Söderhamn visar på giftproducerande cyanobakterier. Informationscentralen för Bottniska viken råder allmänheten att undvika kontakt med vattnet och turkosa ansamlingar på stränderna.

Stäng meddelande

Sommarjobb ungdomar

Sommaren 2019 kan ungdomar som är född 2001-2003 kan sommarjobba hos kommunen.
Ansökan för 2019 är stängd.

Alla som sökt sommarjobb har fått besked via mail eller telefon om de har fått ett sommarjobb eller inte.

Ansökan till sommaren 2020 öppnar januari 2020

Du får möjlighet att sommarjobba inom äldreomsorg, daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning, förskola, fritids, musik, park, skärgården, Stenö camping, Söderhamns museum eller vår turistbyrå.

För att söka sommarjobb måste du bland annat vara folkbokförd i Söderhamns kommun.

Sommarjobb hos kommunen pågår under tre veckor, under någon av våra tre perioder i början, mitten eller slutet av sommarlovet. Vissa arbetsplatser har endast en period och datumen kan variera. Arbetstiden är sex timmar per dag.

Kommunkursen.se

Vad gör en kommun? Vilka jobb finns hos oss? För att förbereda dig inför ditt sommarjobb vill vi gärna att du går kommunkursen, www.kommunkursen.selänk till annan webbplats. Kursen tar cirka 20 minuter att genomföra och ger en inblick i kommunens uppdrag - vad vi är till för och vad vi gör.

Hjälp oss bli bättre

Vi vill gärna höra hur du haft det på jobbet. När du jobbat färdigt får du en enkät via e-post eller sms. Hjälp oss att göra våra sommarjobb ännu bättre genom att svara på enkäten!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 maj 2019

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamn Kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn