Algblomning med giftiga cyanobakterier

Prover som tagits i Baggsundet i Söderhamn visar på giftproducerande cyanobakterier. Informationscentralen för Bottniska viken råder allmänheten att undvika kontakt med vattnet och turkosa ansamlingar på stränderna.

Stäng meddelande

Förslag, synpunkter, dialog

Tyck till

Vi vill veta vad du tycker! Dina åsikter är viktiga för oss. Det finns flera sätt för dig att påverka och föra dialog med kommunen.

E-förslag

Har du en idé om att förbättra eller utveckla Söderhamn? Då kan du skicka in e-förslag (elektroniskt förslag) till förtroendevalda politiker i Söderhamns kommun.  

Synpunkter

Har du synpunkter på någon av kommunens verksamheter? Välkommen att höra av dig, så vi kan utveckla och förbättra det vi gör. Flera av våra verksamheter tar emot synpunkter via ett formulär här på webben.

Felanmälan utemiljö

Hjälp oss göra Söderhamn bättre och laga det som är trasigt.

Överklaga myndighetsbeslut

Du har rätt att överklaga beslut som rör dig själv eller allmänna kommunala beslut.

Medborgardialog

Inför många större förändringar använder vi medborgardialog för att öka din insyn och utveckla samspelet med förtroendevalda. Aktuella medborgardialoger annonseras i lokala media och via kommunens webbar.
Läs mer om medborgardialog

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 augusti 2019
Kommun och politik

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamn Kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn