Algblomning med giftiga cyanobakterier

Prover som tagits i Baggsundet i Söderhamn visar på giftproducerande cyanobakterier. Informationscentralen för Bottniska viken råder allmänheten att undvika kontakt med vattnet och turkosa ansamlingar på stränderna.

Stäng meddelande

Bowlinghallen öppnar fredag 20 september – åtta banor spelbara

Bowlingutrustning

Från och med fredag 20 september kan du bowla igen i Söderhamn.

Nu kan kloten rulla på nytt! Fredag 20 september öppnar bowlinghallen igen efter vattenläckan som upptäcktes efter regn. Åtta av tio banor hålls öppna till en början.

Måndagen den 2 september upptäcktes en vattenskada i bowlinghallen efter ett häftigt regn. Sedan dess har torkarna snurrat för fullt och det har gett resultat. Fredag 20 september kommer bowlinghallen att öppna igen, för både allmänhet och klubbverksamhet.

Det bestämdes sedan Anticimex, byggentreprenören, fastighetsägare och bowlinghallens personal inspekterade hallen på tisdagen. Det kommer att gå att spela på åtta av de tio banorna, medan torkar fortfarande kommer att vara igång på bana 1 och bana 2.

- Det kanske blir lite ljud av fläktar, men man får ha lite överseende under en period. Kul att kunna välkomna alla bowlare igen, säger Hannah Stenmark, kafébiträde i bowlinghallen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 september 2019

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamn Kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn